2015. február 19., csütörtök

Megpróbálom, mert egyszerűen nem bírok meglenni nélkülük... és hát azért az élet más területein vannak jó pillanataim :)

Ezek a darabok (se) nem a "válság" után születtek, de nem akartam előreszaladni, próbálok kronológiai sorrendben haladni a bemutatásukkal.
És hogy igazán mi az ami kicsit kilendített a holtpontról?
Az utolsó hat-nyolc hónapban nem erőltettem a beszerzést, csak mikor tényleg úgy jött össze, amikor az alkalom a lábaim előtt hevert.
És egy adott pillanatban feltűntek Gombor Janák Kinga gyönyörű selymei, melyeknek végképp nem tudtam ellenállni.... Ezúton is köszönet a gyönyörű színekért :)
Aztán jártam otthon is, Zsófikánál is frissítettem a készleteket, és akkor jött Prága!
A város is gyönyörű, a boltok is (majd ezt is megmutatom), és sikerült tető alá hozni egy nagyobb megrendelést, betörni a cseh piacra. Van még felfedezni való, de a kezdet ígéretes...
Egyelőre itt vannak ők, utánuk pedig egy igazán hangulatos este, egy bolondos zárójel a szürke hétköznapokban :D







Fess fiatalemberek


Kollégák

...és Al Capone figyel

Ő


és Ő, a bolondos, a szórakoztató, a jóképű, a férjem :D
(na jó, elfogult vagyok, de mit tehetnék)

tincitánci

A meghatározás

nem szabadultunk a keresztapától sem :))

jól éreztük magunkat.


mert az én életemben is bekövetkeztek bizonyos változások, de egyelőre elöljáróban csak ennyit :D hallgassátok meg, szórakoztató :)))))))))

1 megjegyzés:

Gabessz írta...

Örülök, hogy betekintést engedsz az életetbe! Az alkotást soha ne add fel! Rendkívül jó érzéked van a színek és formák világába! Most éppen a fekete vett le a lábamról, bár a türkizt is imádom!
Legyetek boldogok!